fredag 11. januar 2008

Trondheim

Vi er på helgetur i Trondheim. For en gangs skyld uten å skulle på utstilling eller andre hundegreier. Hundene har veldig godt av å få miljøtrent seg litt. Ikke så ofte man møter folk på gata der vi bor :-) De oppfører seg veldig bra, og det er herlig å være redd for hva som kan dukke opp rundt neste hjørne, for vi vet hvordan det er! Snille, flinke hunder! Her snør og regner det om hverandre, så føret er farlig! Gjelder å passe seg for lårbensbrudd nå.

Nå kan alle skrive kommentarer i bloggen min, også de som ikke har "google-konto". Så kommenter i vei! (Takk for tipset Karina) Vi har meldt på utstilling i Fauske 17. februar, og jeg vet ikke hvilken dag lydigheten går på den helgen (på Mo). Så det blir mest sannsynlig bare utstilling. Og det holder for nervene. Kunne trenge en idrettspsykolog i ukene før lydighetsprøvene. Var jo så godt i gang med Robin til Solhaugans... Bortsett fra at han ikke ga så mange tips, og det faktum at han er en puddel. Men flink til å lytte, det var han!

God helg til alle sammen! Og gratulerer til Marit med labrador valp!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Deilig med en bytur!! Blir vel en tur innom IKEA da??
Vi har masse folk og biler i gatene på Mo, så dere må ta turen hit også! Robin stiller sikkert opp igjen som idrettspsykolog!
Lydigheta går på lørdag på Mo.
Kos dere! Hilsen Karina