onsdag 14. august 2013

Besøk!

Vi hadde koselig besøk i helgen. Hege og Dag som har en hannhund fra oss; Congelato (Goggen) tok turen fra Oslo og kom hele veien opp til oss. De har også en trivelig Lagotto som heter Alf. De hadde gledet seg til kenneltreff som det dessverre ikke ble noe av i år. Så de bestemte seg for å ta turen opp allikevel og det er vi veldig glade for! Også Ole Arnold med Cinderella kom innom og han var også turguide på en uforglemmelig tur i "vår" fjord.
Goggen viste seg å være en trivelig og veloppdradd gutt. Det er en glede å se igjen valper fra oss. En helg går fort, men vi allikevel gjennomført en del saker. Klikkertrening, trening på tamfugl og sightseeing sto på programmet. Goggen har ikke vist noe stor interesse for fugl generelt tidligere, så jeg tror nok eierene var veldig spente på om de hadde fått en jakthund. Ved første fuglekontakt var det som å slå på en bryter. Og på fugl nummer to og tre fikk vi tydelig se bruk av vind og en flott stand. Goggen er en stående fuglehund, ingen tvil om det! Han kommer nok til å gi sine eiere mange gleder i fugleterrenget, og vi er spente på fortsettelsen!

Tusen takk for besøket Hege og Dag med hunder. Vi håper at flere kan tenke seg å ta turen innom. Våre dører er åpne, bare vi er hjemme. Takk for at dere forvalter Goggen på best mulige måte.


Cinderella, Congelato og Alf


Castagna og sin bror.


Hege blir godt kjent med Castagna


En flott gutt under utvikling.


Familie!


Goggen på hjemlige trakter.

Ingen kommentarer: