onsdag 16. oktober 2013

Oktober

Så var oktober godt i gang, og det er en stund siden siste blogginnlegg. Vi har ikke ligget på latsiden akkurat. Nok å henge fingrene i med mange hunder som trenger aktivisering og mosjon. Divo blir her hos oss, det ble for tøft for meg å gi han fra meg. Han er godt i gang med trening av grunnferdigheter og jaktrettet trening. Han har gått noen blodspor, og viser stort talent innen dette. Han er utrolig lettlært som sin mor og bestemor, og det er veldig gøy å være treneren hans. Vi trener på andre ting enn ferdigheter også. Vi legger inn ro-økter i treningsøktene, og vi trener mye på at han skal tåle å bli forlatt. Vi lukker dører etter oss med han inne, lukker grinder og lar han være alene i/utenfor bur og sammen/uten de andre hundene. Han er en stødig kar så langt og det har ikke vært noe problem med å være alene.


Divo går spor.


Castagna har vært på utstilling! NKK i Harstad der jeg hadde et stort ønske om at hun skulle få "stor-certet". Det fikk hun heldigvis, og jeg er svært fornøyd med det selvfølgelig.
Dommer var Per-Harald Nymark og her er kritikken: "Passe stor.Kraftig. Utmerket type. Rasetypisk hode, kraftig kropp. Noe ettergivende rygg, spesielt i bevegelse. Bredt og kraftig, men noe bratt kryss også under bevegelse. Gode vinkler i bena. Godt hårlag. Stødig gemytt. Rasetypiske bevegelser."


Castagna- venter på gruppefinalen


Castagna har blitt 17 mnd allerede!

Ingen kommentarer: