tirsdag 26. august 2014

Høst

Høsten er i startfasen det er litt kaldere i lufta og det begynner så smått å bli andre farger i naturen. Den ordinære båndtvangen er over, men det er greit å være obs på beitedyr som f.eks. sau. Her er det mye sau langt ned i terrenget, og selv om tre av våre har sauerenhetsbevis utfordrer vi ikke skjebnen. Det merkes at det har vært båndtvang noen måneder. Selv om vi trener hundene en del løs på vår eiendom og de mosjoneres på tur, er det ikke det samme som å løpe løs i terrenget. Gradvis opptrening må til! Etter hvert skal vi komme oss i fugleterreng i fjellet og sjekke årets rypebestand. Alltid spennende. Vi håper på å få noen dager på jakt før det blir for sent. Med baby som nå er 6 uker, er det noen utfordringer, men også fortsatt mange muligheter. 

Borgo (Borgomale da Costa Vista) har vært med sin eier Jonas på jakt i Sverige, og bildet nedenfor taler for seg selv. I Sverige starter de tidligere med jakten. Gratulerer til Jonas og Borgo med en fin tiur!

Vi har meldt på utstillingen i Lillestrøm i november, og vi gleder oss til å se gamle og nye venner av oss og av våre raser!


Borgo med sin tiur


Valborg leter etter fugl i marka

Valborg i fjell/skogsterreng

Ingen kommentarer: