onsdag 11. januar 2017

2017

Godt nytt år alle sammen. Forrige året gikk utrolig fort mye på grunn av husbygging og at vi ble til 4 i familien. På hundefronten har fokus vært å få stimulert hundene fysisk og mentalt så langt vi har klart og de er stort sett fornøyd med tingenes tilstand selv om det en periode har vært noe hektisk. Fokus har først og fremst vært på unghunden vår Dessi, Italiensk Spinone som ble født 18. Mars 2015 i Østerrike.

Hun har vært sparsomt stilt ut men fikk storcert og ble BIM på Elverumsutstillingen 2016. Av 7 Spinoner derav 5 tisper. Det var så gøy med så mange samlet og vi håper å få til noe sånt i år også. Da forhåpentligvis med Bracco Italiano sammen med oss rundt ringen.

Ellers er Dessi lovende på jakt. Hun søker bedre og bedre i forskjellige terreng og går meget gode søk spesielt når vi har med mentoren Valborg, vår erfarne jeger på 10 år. Målet er å starte Dessi på jaktprøver til høsten.

Angående valpeplaner håper vi på valper etter Dessi tidlig 2018. Jeg mener at Dessi kan tilføre mye bra til rasen. Hun tok tidlig fast stand, har friske reiser og søket blir som sagt bedre og bedre. Det er en hund med trøkk i på jakt. Hun er noe skeptisk til fremmede folk og hunder, men løser seg fort når hun får bli kjent. Jeg elsker hodet
og uttrykket hennes og hun har en stri,  lettstelt pels. Vel, dette var noen av mine tanker om Dessi.  Vi kommer tilbake til valget av hannhund i løpet av året. 

Følg oss gjerne på Facebook eller instagram!

Ingen kommentarer: