søndag 9. desember 2007

Innetrening


I dag har været vært heller dårlig. Regn så og si hele dagen, som resulterer i skitt og gjørme i hundegården og ellers ute. I går kveld fikk jeg et lite snev av panikk. Det er jegerprøveeksamen på tirsdag, og det er dårlig med lydighetstrening for tiden. Så i dag har jeg gjort noe med begge deler!
I og med at det er mye momenttrening, er det greit å trene inne. Valborg har mengdetrent for å få inn utgangsstilling, og trente også på å gå noen skritt, vendinger og helt om . Trente også masse dekk med henne. Tina oppdaterte utg.stilling. Noe vendinger, raske neddekk under marsj og stå. Trente alt med klikker, belønningen var kjedelig frolic, men fungerte veldig bra. Bra intensitet på begge, spesielt på Tina. De ble begge ganske slitne.
Etter å ha sust rundt med hverandre i hundegården, så ikke Valborg ut da hun kom inn, så det bar rett i dusjen. Ikke noe særlig for en frossenpinn, så vedovnen er god å ha i slike akutte situasjoner :-) DRONNINGEN vår!!! Vi har handlet på Anna`s hundeshop og er svært fornøyde med varene. Sjekk ut hennes Hundeshop her.

Ingen kommentarer: