fredag 8. juli 2011

Kenneltreff

Endelig kom dagen vi har gledet oss ekstra til; Kenneltreff for Costa Vista valper. Alle fra Sverige kom!
Det kommer full rapport og flere bilder fra dagen på hjemmesiden senere, men mens vi er på ferie, får dere nøye dere med litt bloggbilder. Vi er i alle fall strålende fornøyd med dagen, og takknemlige og glade for våre dyktige valpekjøpere. Dagen begynte med litt kaffe og kaker, fotografering osv før vi dro til vannet. Det er en varm dag, 26 grader viste gradestokken på vei til sjøen. Alle fikk prøvd seg ut i vannet, og jeg tror nok hundene med eiere synes det var deilig å kjøle seg ned. Apport av dummyer og fugl ble det også. Etter det dro vi tilbake til Agnetas residens for litt pelsstell av Spinone med litt demo av napping. Middag med film fra Italia ble det også. Jeg tror nok det var både slitne hunder og eiere etter dagen. Vi håper alle hadde en fin dag, og vil komme igjen neste år på kenneltreffet. Da blir det nok et sted hvor både de fra Norge og Sverige kan møtes. Takk for i dag!

Kaffe og kaker før alle har kommet.


La Spinoni familia; Stella, Borgo, Rune, Briga og Harry.


Valborg og hennes døtre fra ve; Agnella, Aida, Allegra og Arabella


Arabella da Costa Vista


Allegra da Costa Vista


Rune og Borgo


I vannet; modige hunder og eiere!


Rune apporterer and.

2 kommentarer:

Aidamos sa...

Tack Rigmor och Thomas för en fantastiskt trevlig Valpträff!
Agnes fick "bara" very good idag, samma kritik som igår men Agnes var så duktig på att stå och hennes matte sprang bättre idag.
Cykelhjälm ska handlas till matte och sedan så...

Elin sa...

Nej !! Jag trodde att de var i slutet av Juli ni skulle ses. Jag som så gärna ville komma. Missade de helt .. så synd. Hade varit så trevligt att träffa dig och hundarna.

Kram