mandag 25. juli 2011

Spinone & Bracco Italiano

Det har vært lite blogging i det siste. Men vi gjør masse allikevel! Hovedsaklig trenes det på apport av dummyer og fugl og tilvenning i vann. Agnella er veldig modig helt til hun mister fotfestet i vannet, men det går fint fremover, og hun svømmer nå og da med enn litt dårlig teknikk. Det er varmt i været noe som gjør treningen mye lettere. Aida som fikk strøm i seg av et gjerde når hun var i elven i fjor er et annet kapittel. Hun må rett og slett rehabiliteres til vann igjen og slikt tar lang tid. Jeg trener hovedsaklig i havet rett utenfor her, og på sist trening var det litt bølger, og hun er ekstra redd når det er bevegelse i vannet, og når det blir lyd av vannet. Så vi trente på andre saker i fjæra med målet at lyden skulle bli mer nøytral. Trente håndtarget og apport, og etter hvert hentet hun apporten noen cm uti sjøen. Det skal jo også nevnes at apport er ekstremt gøy for Aida, slik at det er en fin aktivitet for å glemme andre ting. Vi gav oss på topp, forhåpentligvis med en god følelse da hun forlot vannkanten med bølger og bølgelyd.

Vi mimrer masse over vår ferie i Sverige og møtet med valpene og deres eiere. Kan nesten ikke vente til neste møte! Vi fikk jo en kurv av Annika med litt til oss "voksne" og leker til hundene. Jeg har prøvd å spart på lekene en stund, men nå er de altså innviet, og det gikk ikke lang tid før de ble kassert :-)

Helgen har selvfølgelig vært preget av hendelsene i Oslo og Utøya. Vi har sett det som har skjedd med vantro og sjokk, og føler sterkt med ofre og etterlatte.

Aida


Stella


Valborg


Agnella


Vi følger terrorsaken på TV, og det er godt å slik støtte.

1 kommentar:

Aidamos sa...

Vill bara sända er hälsningar, förstår att helgens hemska händelse varit en STOR chock för alla människor i Norge.

Den sista bilden på dig och hundarna säger mer än ord, även hundarna tröstar....