søndag 14. april 2013

Vår i sikte

Solen skinte på oss i hele går, og hundene var ute stort sett hele dagen. Castagna og Agnella var med gående  i "sentrum", for litt helgehandel. Nå som det er båndtvang igjen, gjelder det å være litt mer kreativ på mosjonen, og for vår del mer mental mosjon. Vi har en inngjerdet tomt på rundt 4-5 mål, så hundene har ingen fare med tanke på å få rørt seg, men de trenger andre stimulanser enn bare å suse rundt her. Turer på veien, med sykkel, sparkesykkel, lydighetstrening, utstillingstrening osv er fine aktiviteter. Jeg har meldt på Castagna på hennes første utstilling i juniorklassen. Sist gang hun var på utstilling, hadde hun akkurat blitt 4 mnd og deltok på sitt første og eneste valpeshow i Tromsø med to av sine søsken. Det var godt over 100 valper på den utstillingen, og Castagna vant hele valpeshowet og ble best in show valp. Det var utrolig stas!
Så får vi se da, hva fremtiden bringer for hennes del.

I går var jeg på tlf med Italia, jeg har hyppig kontakt med noen oppdrettere der. Vi venter jo fortsatt på løpetiden til Agnella, og mange er spente både her og i Italia på når vi kommer. Nå er det varmere i været og  til og med solskinn, og vi håper det kan sette litt fart på sakene. All ære til dere som trofast venter, jeg tenker på dere hver eneste dag!

Noen bilder fra i går:


Aida og Agnella



Valborg


Aida


Stella tar noen rollouts på plenen til bøllefrøet av en datter kommer...


Kan det være nødvendig å være så rampete lurer Stella på..


Absolutt synes Castagna


Da blir det kjeft å få! Men like gøy allikevel! Stella og Castagna herjer som besatt ute om dagen. Mulig Stella prøver å få orden på ungen sin, men tror det er like gøy for begge.


Ingen kommentarer: