søndag 12. mai 2013

Utstilling

I helgen har det vært utstilling i Hammerfest. Vi hadde tre representanter fra Costa Vista; Marte med Cassia og Hanne med Bibiana og Callista. Lørdag var det Marit Sunde som dømte. Hun satte opp Cassia til BIR med CERT og fikk en flott 2. plass i gruppen. Fantastisk start for Cassia med sine eiere!
Bibiana og Callista fikk begge Very Good med ganske dårlige kritikker. Mye jeg og dommeren er uenige i der, men slik er det i utstillingsverden. Dommere og andre tolker rasestandarder på sin måte, og man kan gå fra dårlig resultat den ene dagen til supert resultat andre dagen. Det viktigste er å ta det med et smil og være glad på sine og andres vegne.

I dag ble Spinonen bedømt av en Italiener; Antonio di Lorenzo. Vi var veldig spente på hvem som skulle gå av med seieren i dag. og resultatet ble som følger: Bibiana BIR med CERT og dermed Norsk Utstillingschampion. Hun vant også gruppe 7!
Cassia ble nr 2 i tispeklassen med Ck og ble BIR-junior og Callista ble nr 3 i tispeklassen også med CK. Alle med meget gode kritikker! 4 Spinoner deltok.

Vi gratulerer så mye til dere som stilte, og en spesiell gratulasjon til den nybakte championen Bibiana (Nellie)! Vi er så stolte av dere alle og takknemlig for at dere stiller ut deres Costa Vista hunder.

Har lånt et bilde fra Hanne:

Bibiana, Callista og Cassia

Ingen kommentarer: