onsdag 26. mars 2008

Puppylove



Det går helt supert med Stella i sitt nye hjem. Valborg og Stella ser ut til å virkelig finne tonen. Valborg ligger og leker med henne, og er kjempeflink og forsiktig tross sin unge alder. Tina oppfører seg mer som en "gammeljomfru" og vil være i fred fra denne valpen.
I går presenterte jeg masse nye ting for Stella; paraply, div. grønnsaker, pappeske osv. Dette for at hun skal bli trygg på omgivelsene og seg selv. Hun er bare SÅ stødig. Ikke redd for noen ting. I dag skal hun på besøksrunde, og i løpet av dagen eller uka skal hun få være med på sykehjemmet og hilse på folkene der. Vi har hatt noen besøkende, og det er gøy! Stella går rett bort og hilser. Veldig tillitsfull. I går hadde vi besøk av Hans Jørgen, min nevø. han er veldig flink med hundene, og Stella fant roen med han.
Tina var med meg på hundetreff i går. Trente både lydighet og utstilling. Lydigheten blir så som så, i forhold til treningsmengden. Ikke vært mye trening i det siste, og lite system i det. I dag er det igjen et strålende vær ute selv om det er kaldt, så det blir nok lit uteaktivitet.
Ha en fin dag/Have a nice day!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hælledussan så søt!!!
Travel tid for dere nå, når valpen skal miljøtrenes på alt! Husk at hun også må miljøtrenes på bymiljø, sheltier, bc, pudler og groenedealer m.m.:)
Klem fra Solhaugan

Rigmor Fiveltun sa...

Hehe! Ja vi satser på å komme en tur til Mo om ikke så lenge :-)