mandag 18. april 2011

Mandag

Hverdag og ferietid. Vi har gjester, og en av gjestene tok sitt første bad for året i sjøen i går. Tøft gjort!
Vi har hatt en liten smak av vår i dag, etter at snøen hadde holdt opp. Valpene blir flinkere og flinkere i treningen. Vi legger mye vekt på kreativitet, de skal bli flinke til å tenke ut saker og ting på egenhånd. Borgo var med meg på alenetur i dag, og hjalp til med oppsetting av lavvo. Briga var på tur med Thomas, de sjekket forholdene i en usedvanlig lang fjære.
Valpene er herlige, og veldig enkel å ha med å gjøre. De sover i sine bur hele natten, er rolige når de lukkes inn i buret i ny og ne på dagtid, flinke i bilen, sosiale, trygge og glade. Briga kan være litt vel glupsk på enkelte saker. Borgo er et englebarn... Stort sett. Finner liksom ikke så mye negativt, men så er det heller ikke det man skal lete etter!

Vi har begynt å planlegge årets ferier, og vi har mange plasser som skal besøkes i løpet av året. Vi håper på å få til et valpetreff på Østlandet i sommer, vi ønsker å besøke "våre" valper i Sverige, jaktprøver i Sverige og vi har tanker om å dra både til Nederland og Italia. Vi får se hvor langt vi kommer i et "jafs"!


Godt med søsken


Våre 4


Borgomale da Costa Vista "lille mann".


Vår vakre Valborg


Briga Alta da Costa Vista


Briga her også


Snikende ullteppe Aida


DER! ANGREP!


Ørna fløy farlig nærme valpene


Tja... En glad famile med diverse frustrasjoner. Agnella i vanlig posisjon når hun har løpetid...


Kjekke valper; Briga og Borgo


Briiiiiga :-)

Ingen kommentarer: