tirsdag 5. april 2011

Spinonevalper

I går reiste Rune (Balocco). Vi kjørte han til Tãrnaby, der vi møtte Agneta og Jessika. Så glade for å se dem igjen. Jessika som er Agnetas datter har jo Arabella da Costa Vista, så vi er glade og stolte av at Agneta også ville ha valp herfra. De hadde 11 timers kjøretur fra møtestedet, så de kom hjem rundt midnatt. Rune hadde oppført seg veldig fint i bilen, og i dag har jeg fått rapport om at han vil leke med de andre hundene i familien, og pappa Harry har allerede gitt han lekegaver :-) Far og sønn!

På søndag kom Briga Alta hjem igjen etter en lang dag i bil. At Briga har en utmerket mentalitet er det ingen tvil om. Hun takler alt hun har vært gjennom helt supert. Gjensynsgleden med brødrene og mamma Stella samt Braccoene var så rørende. De gledet seg virkelig over at hun var tilbake. Så gøy å se!

To valper hjemme nå, betyr mye jobb. De skal ha sin daglige sosialisering, miljøtrening og oppdragelse. Jeg har begynt å klikkertrene dem, vi fokuserer på kontakt til å starte med. Begge er lærevillige og har lyst å holde på. Nå håper vi bare at det dukker opp gode hjem for Briga Alta og Borgomale da Costa Vista.
De sover i hver sitt bur om natten nå, sover hele natten.


Den som venter på noe godt, sovner gjerne av... (Balocco)


Stella med to av guttene sine


Agneta hadde med en gave til meg! Å så glad jeg ble! Takk :-)


Briga, klar for rampestreker :-)

Ingen kommentarer: