mandag 8. august 2011

På tur igjen!

I går var det utstilling i Svenstavik. På vei til Sverige hadde vi en dag med fuglehundtrening på Midtkil sammen med Anna Karing og årets elitesamling. Fikk trent alle hundene, og fikk en pekepinn på hva jeg bør trene videre på med tanke på jakten. På ettermiddagen før vi reiste videre til Sverige, kom Hans med Balzola (Stellas datter som også heter Stella) innom! Hans og sønnene hadde feriert i Lofoten, og Balzola var så heldig å få være med. Balzola var en herlig jente, og ble så glad for å se oss. Møtet med mamma Stella var vel så som så, en kjempesur mamma, men veldig gøy uansett, og Balzola løp rundt mamma`n sin i håp om å få henne med på lek, men dengang ei... Så glade for at de tok turen innom, det er så godt å se valpene vokser og trives. Bilder fra møtet med Balzola da Costa Vista:



I Svenstavik gikk det veldig bra. Vi stilte ut Stella, vår vakre Spinone, som fikk CK, CACIB og BIR med kritikken: "Vakker champion. Rasetypisk hode og overlinje. Muskuløs kropp. God brystkorg. Gode vinkler fram og bak. Utmerket pels. Rører seg fantastisk."
Da vi hadde et ærend i Åre vi måtte rekke før vi dro hjem, måtte vi dra før gruppefinalene. Synd å måtte dra før finalene, men noen ganger blir det dessverre slik.


På våre reiser land og strand møter vi jo på mye fin natur, og i går ble det familiebilde med hundene for å sette inn på førstesiden på hjemmesiden. Som dere kan se er det ikke bare bare å holde orden på rekkene med 4 ivrige hunder... :-)


Ingen kommentarer: