onsdag 7. mars 2012

Salg av valp

Noe av det vanskelige med å være oppdretter er å finne passende valpekjøpere. Vi få mange mail og forespørsel om vi har valper tilgjengelig eller planlagt. Noen skriver utfyllende om seg selv og hvorfor de vil ha valp av vår rase, mens andre knapt skriver noen linjer. Jeg prioriterer alltid de som tar seg tid til å presentere seg selv på en ordentlig måte.
Vi selger ikke valper kun for å få de ut av huset. Vi selger valper i håp og tro om at de får et aktiv og trygt liv hos sin nye eier, samt at det er et varig hjem. Da sier seg seg selv at de som er seriøse og oppriktig interessert, kommer i første rekke. I den tiden vi har våre valper her, gjør vi masse for å ruste dem til å bli trygge, glade hunder. Og det er umulig å ikke knytte seg til hver enkelt av dem. Derfor er det tøft og trist når de forlater oss. Det at vi føler at vi kan stole på den nye eieren og det faktum at hunden skal ha et godt videre liv, gjør det enklere.

Selvfølgelig kan hendelser skje hos det nye hjemmet som gjør at de ikke kan ha hunden lengre. Det kan være at livssituasjonen hos eieren endrer seg eller at hunden blir syk. Vi hjelper til så langt det er mulig for oss.

Er du interessert i valp hos oss, setter vi pris på om du leser litt på hjemmesiden vår, om rasen og på valpesiden. Der står det en del om kombinasjoner, om det å kjøpe valp av oss og litt om hva vi gjør med valpene i sosialiseringsperioden. Våre valpekjøpere får en god innsikt i drektighets- og valpetiden gjennom våre valpeblogger.
Vi bruker mye tid, ressurser og penger i avlen, det er ikke den enkleste rasen å drive oppdrett på med tanke på avlsmateriale i nærheten.
www.dacostavista.com


Valpetiden nytes med mamma Stella. B-valper født januar 2011.Ingen kommentarer: