torsdag 15. november 2012

Veterinær

I dag har vi vært med noen hunder til veterinæren. En fikk tatt blodprøver og urinprøve for en skikkelig check- up før forhåpentligvis valpekull. Aida fikk kontrollert en hevelse i operasjonssåret etter hun ble kastrert, og lille Castagna var med for miljøtrening. Alt gikk veldig bra.
Jeg har jo dratt med meg Castagna på det som har vært mulig å ha henne med på i og med at hun har vist usikkerhet på diverse saker og ting en liten periode. Første gang vi var hos veterinæren for miljøtrening, var hun kjemperedd. Ville ikke gå inn og i alle fall ikke ta kontakt med noen der. Jeg kan vel si at trening hjelper! I dag dro hun meg inn døren og var overlykkelig over alle som ville snakke med henne. Både assistent og veterinærer kom og hilste på, og hun var trygg og glad. Nå skal vi fortsette slik med treningen vår, så blir det bra. Det er et hovedmål å få hundene trygg på miljøer og mennesker og aller helst andre hunder. Det med andre hunder er ikke alltid like enkelt å få til.

Det har vært masse fergetrøbbel i det siste og det regnes nesten som en risikosport og dra ut av landet. De siste par dagene har fergen gått forbi huset vårt, og det er jo koselig! Litt lengre fergetur enn vanlig, men veldig koselig.

Huset vårt sett fra ferga.


Vel hjemme og ut på tur! Aida og Castagna trimmet med min far, og jeg og disse jentene hadde styrketrening i fjellsiden.

Ingen kommentarer: