torsdag 29. november 2012

Hverdag med Spinone og Bracco Italiano

Vi er hjemme igjen, og alt er som normalt igjen. Jeg er nedsyltet i forkjølelse etter ferien, men det er noe som går over. Hundene ble elleville da vi kom hjem, og etter vaktskifte med kennelhjelpen kunne roen senke seg. Pappa har gjort en fantastisk jobb med hundene, han kjenner dem godt, og hundene kjenner sine rutiner og er ganske greie å ha med å gjøre. I matsituasjonene sitter de på rekke og rad og venter på tillatelse til å spise, og ute på tur kommer de når vi kaller på dem. Pappa har gått regelmessig turer, hundene har hatt det kjempebra!
Det er godt å være hjemme og selv om formen er redusert, har hundene hatt trening i skog og mark og vi har hatt besøk av Cinderella med sin eier. Castagna og Cinderella er gode venner og leker på en fin måte.Valborg og Aida kl 10 på formiddagen. Se månen i bakgrunnen.


Full fart!

På Amsterdam vinner var ulvehundrasene godt representert og jeg må si hårene reiste seg da denne store hannhunden kom inn. Fantastisk. Måtte snakke med eieren om hvordan denne hunden er i hverdagen, for som man kan se, er den ganske lik sin stamfar av utseende.

Tsjekoslovakisk Ulvehund

Vi fikk også med oss juniorhandlingen, og det er høyt nivå på handlerne. Vinneren var absolutt verdig den høyeste plassen på pallen!


Ingen kommentarer: