torsdag 10. januar 2013

Aktivisering

...av hund med brukket tå... Agnella er på uke 3 etter hun brakk tåen sin. Det er en utfordring å finne på ting så hun kan, om ikke annet, trimme hjernen sin. Siden hun fikk sår av gipsen og den ble fjernet etter en uke, har hun gått med bandasjer med fiksering av tærne. Hun luftes i bånd, og de som har sett Agnella, vet at hun knapt kan stå stille, selv ikke når hun står stille. Hun kan galloppere på stedet hvil som en hvilken som helst dressurhest. GaleAgnella passer ikke til å ha noe handicap, hun er skapt for fart og spenning.
SÅ hun må ha noe aktivitet i hverdagen for ikke å bikke helt over. Aktiviseringen består av trening av selvkontroll, dekk og bli og holde apport for å nevne noe. Annen aktivisering er ulike leker fylt med
smøreost /annen mat og lagt i fryseren en stund for så bruke tid for å få ut godisen fra leken. Nylabone har hun også fått, kan ikke gi tyggebein for å spise hele tiden. Hun er i bur om natten og om hun er veldig aktiv på dagen. Ellers får hun være sammen med oss her og tusle litt rundt i stua.
Vi håper og krysser det vi har for at tåen gror greit slik at hun får leve et normalt liv om noen uker.


Agnella med sin bandasje


Aktiviseringsverktøy


Bamse fra Kong tåler mye.


En søster er god å ha i enkelte tilfeller.


Ingen kommentarer: