tirsdag 3. september 2013

Aktiviteter

Det er en travel tid nå før vi skal på jakt. Hvordan ligger hundene an i forhold til kondisjon, lydighet og samarbeid i terrenget? Vi tester ofte, og går lange turer i skog, mark og fjell.
Castagna er den vi er mest spent på, hun viser gode takter i terrenget. God fart (har lært av Braccoene) og et fint søk. Hun skal få komme mer i fugl, så får vi se hvordan det blir. Et godt utgangspunkt i alle fall.

Agnella venter på å bli behandlet av kiropraktor. En morgen for en stund siden fikk hun ikke til å reise seg, og hadde nedsatt kraft i bakbena. Smerter og halthet som etter hvert forplantet seg til forfoten. Hoven over lenden og generelt full av muskelknuter. Hos veterinæren tok vi røntgen fra hodet til halespiss og det eneste vi kunne finne var en mulig forandring i bekkenet. Dette kan jo ha noe med å gjøre at hun har født en stor valp for noen uker siden. Hun er helt bra nå etter massasje og litt ro. Skal fortsette å massere henne i påvente av kiropraktoren.Så vi får se hva vi skal tillate av aktivitet i fjellet, hun er ikke den som sakker akterut før noe er brukket...

Divo miljøtrenes og får oppleve noe nytt så og si hver dag. Han er med på det meste. I helgen var vi i Trondheim for å hente et nytt medlem til Costa Vista. 7 timers biltur en vei som han taklet utmerket. Var med inn på flyplassen (har også vært på vår "lokale" flyplass og sett). Vi passer på å forlate han inne med jevne mellomrom, også uten de andre hundene. Det ser ikke ut til å bry han at vi forlater han en stund. Vi trener på å dele bein o.l for å forebygge matforsvar og vi trener en del på håndtering.


Matpause utenfor Brønnøy lufthavn


Ny kløv er kjøpt inn for utprøving. Dogman størrelse medium.


Mange mennesker på Værnes lufthavn.


Valborg i fjellsiden!


Og Castagna.


Divo tester ut kaiet og flytekaiet lengre ned.


Og vi ser på utsetting av båt...


30 % avslag?


Lading i bilsetet


Ridetimer med barn, hunder og mange hester.

Ingen kommentarer: