søndag 1. mai 2011

Utstilling og villmarksmesse

I dag har vi vært på utstilling og villmarksmesse i Brønnøysund. Aida var den eneste av våre som var påmeldt, og hun gjorde en super jobb i ringen. Veldig flink var hun. Her er dagens kritikk fra dommer Harald Aune: "Utm.type. Hode velskåret. Lavt ans. ører. Kunne hatt strammere overlinje. Tilstr.vinkler rundt. Noe svak mellomhånd. Utm.vinkler, utm. beinstamme. Herlig gemytt. Korr.bitt. M.god pels kval og farge. Under bev ønskes strammere overlinje, ellers effektive bevegelser. " Excellent, 1. Konk.
I fjor var første året Brønnøy jeger og fisk hadde utstilling, og vi synes det er luksus å ha en utstilling så nærme. En fint gjennomført utstilling i strålende vær!
                                                               Løper rundt i ringen

"Stå pent"

Valpene var selvfølgelig med og fikk være mye ut og treffe folk og hunder. Borgo vier mye oppmerksomhet til meg og treningen, mens Briga gjerne søker kontakt ut til andre folk og dyr. Begge er rolige og trygge når de hilser på andre. Fin miljøtrening for dem begge. Når vi kom hjem igjen, er det veldig deilig å kunne slippe hundene løs på vårt 4 mål inngjerdet område. Da får de løpe av seg litt ligging i bilen.

Agnella nyter sol og vår

Utstilling er vel og bra, men deilig å komme hjem og sole seg også :-)

Briga har vært og "ordnet" plenen

Ingen kommentarer: