tirsdag 11. januar 2011

Spinonevalper ventes snart!

Vi har gitt beskjed til familien om å samle aviser, og første forsyning er på plass. De skal bli brukt når valpene begynner å bevege seg rundt. De absorberer godt og er lette å skifte ut. Til fødselen skal vi bruke sengekladder. Det synes vi er veldig praktisk. Masse tepper og underlag er kjøpt inn, så det skal i alle fall ikke skorte på underlag. Stella er ganske så rund, og når hun ligger, stønner hun mye. Det er nok tungt å ha alle disse små som trykker på organene.

Spinonen er en herlig rase, og i tillegg til å være en fantastisk familiehund, egner den seg til en rekke aktiviteter! Jakt (spesielt egnet for skog med sine trange søk), kløv, trekk, lydighet, agility, servicehund, blodspor/ferskspor osv osv. Rasen kan trygt kalles for en allsidig rase!

Agnella, kul som vanlig :-)


Og Aida, søt som vanlig. Hun er forøvrig utnevnt til et nytt navn "møbelspiseren". Hun gjør en del galskap for tiden, dene uskyldige, snille hunden. Løpetid i vente og drektig hund i heimen, er det hormoner som gjør henne gal? I alle fall: Møbler ønskes!

3 kommentarer:

Aidamos sa...

Oh, vad Aida är fiiiin, så söt på det första fotot på hennne hon har nog en del hormoner precis som Agnes.
Stella blir större för varje dag nu, många valpar tror jag...

Aidamos sa...

jag lånar syster Aidas foton om jag får?

Rigmor Fiveltun sa...

Takk Annika! Bare lån bildet :-)