fredag 13. juni 2008

Helg igjen!


Uken har som vanlig blåst av gårde. Etter en knall helg forrige helg, har denne uken gått til trening og planlegging av trening fremover med Valborg. Jaktprøve blir i slutten av august, og vi skal prøve å bli så klare som mulig til da. Jeg får uansett ta det som en god erfaring i og med at jeg ikke har deltatt på jaktprøver før. Sykkelen blir flittig brukt for å få opp kondisjonen, og nå for tiden er det vannarbeid i fokus. Det er bare det at vannet er så kaldt!!! Her om dagen var det plutselig så skummelt på tilbakeveien over elven, så jeg måtte uti og prøve å lokke... Brrrrr. Ellers er det sitt i ulike situasjoner, og fuglearbeide. Nok å henge fingrene i!
Og så har vi de to andre som også skal ha trening. Stella trenes i grunnferdigheter, og jeg har en god følelse for at hun kan bli en svært bra lydighetshund. Det rykker i henne når klikket kommer, og hun er ekstremt fokusert under trening. Hun viser også gode takter når det kommer til jakt. Apportering synes hun er noe tull, så her leker vi kaste og bytteleken pluss at jeg shaper apporten med klikker.
Tina skal få konsenterere seg om blodspor fremover med Thomas. I kveld er første kurskveld på blodsporkurset, og så følger det på med 7 kvelder til. Det blir spennende og se! Hun har jo gått noen blodspor fra før, men det har blitt alt for sjelden.

Eng: Another week has gone bye so quick! After the sucsess last weekend, our focus is now again on training for huntingtest with Valborg. This week have been a lot of training but also planning the training in the weeks and months ahead. The bicycle is often in use, as she has to build up her condition. Although she is very energic, she needs a lot of strenght and condition to do good and avoid damage under the hunt and huntingtests. Tonight is the first coarsenight for the bloodtrackinglessons Thomas and Tina is joining. Exciting, and I hope this will be a lot of joy for them both!
Stella trains skills for obedience, and she is really eager. I have a good feeling that she can reach very high in obedience with the right training. She also do good in huntingtraining, so although she is only four months, she has allready done som good work:-)

2 kommentarer:

Stephanie sa...

Good luck Thomas, hope you will enjoy your training with Tina. Hugs for Valborg and the little dwarf, haha!

Anna sa...

Hej Rigmor! Du och Valborg kommer helt säkert lyckas bra till hösten!

Kolla inom min blogg, jag har taggat dig!

Kram
Anna