mandag 21. juni 2010

Dag 1

Dag 1 på utstilling i Bodø gikk veldig bra, som dere kunne lese på mobilbloggen. Her kommer bilder og kritikker på hundene. Dommeren var G. Biasiolo fra Italia.
Tørking av sikkel før vi skal i ringen. Det pøsregnet hele den dagen.
Jentene i ringen. Aidas kritikk: "Corr. teeth, head with corr. upperline. Too much dewlap, clear, the color is to clear. Good body, croup should be more straight. Hocks too narrow. Good bone. In movement too hopping + hooks too narrow." Aida oppførte seg kjempefint i ringen. Noe av kritikken er litt uforstående som "the color is to clear" og in movement too hopping". Vet ikke hva som menes med det. Hun fikk en 2. premie.
Agnella får CERT og BIR. Kritikken: "Corr. teeth. Good head corr. prop. Light dewlap, good neck + shoulder, good body, corr.topline+ croup. God beinstilling. Good bone+feet. Good movement."
Familiebesøk i bobilen. Gustav og Agnella koser seg :-)
Agnellas premier.
Valborg og Stella var også med på tur! Og fikk kose seg med hvert sitt bein etter utstillingen.

Aida fikk seg nye venner og det var en del som kom og hilste på henne. En jentegjeng på 3 stykker kom og hilste på, og Aida med sitt gode vesen, satte seg i fanget på den ene og bare koste seg med kosen hun fikk. Aida er så herlig! De lurte på om Agnella var en gutt, for som vanlig var Agnella type hyperaktiv og oppførte seg som et sant medlem i turnforeningen! Men hun skjerper seg i ringene, og suste frem med nydelige bevegelser i gruppe og Best in show ringene! Flinke Agnella.

Ingen kommentarer: