mandag 23. juli 2012

Sommeraktivitet

Vel, sommer og sommer... 10 grader, kuling og regn. Men hundene må ha aktivitet for det, og det er nå grunnlaget for den kommende jakt legges. Det betyr mange turer med sykkel, trening på apport og generell dressur. Har akkurat kommet inn etter en lang sykkeltur med min Valborg, det er fyr i ovnen, min egen lille valp ligger i armkroken og det er fred i huset. Thomas er ute med Callula på eventyr. Callula skal flytte på lørdag, så det er "siste innsats" med henne.


Valborg i dag. 5 1/2 år vår Bracco, som snart skal bli bestemor! Hennes datter Arabella "Hilda" skal snart nedkomme med det som ser ut som et stort kull med Braccovalper. Spennende!

Flere av C-kullet har vært til vaksinering, som skal skje ved 12 ukers alder, så de som ikke har bestilt time for det,  må gjøre det nå. Fikk rapport fra Camelias tur til dyrlegen i dag der hun hadde fått skryt for at hun var så "nydelig, behagelig og hadde flotte bevegelser". :-) De ordene tar jeg vare på :-)
Det røntges hunder i B-kullet, og siste nytt er at Borgomale har A-hofter. Jeg var jo i Bodø og møtte Britt med Bella der for røntgen. Men dessverre kom bildet i retur, det var ikke bra nok, så hun må røntges på nytt igjen. For meg så hoftene bra ut, men det gjenstår altså å se hva avleserene på NKK sier når de får nytt bilde. 

Valpene var ute i vinden i dag:


Vi leker så mye og ofte vi kan!!!


Mamma Stella elsker sine valper


Callula sjekker ut kvalieteten på gresset. 


Ingen kommentarer: