torsdag 5. juli 2012

Ventetid

Valpene lever sine glade dager sammen og er nok uvitende om at en etter en skal ut av flokken snart. Mens vi venter på det er de fortsatt aktive med utflukter og opplevelser. I går fikk en og en båndtrening og hver sin tur i fjæra, samt hestetitting. Det som er viktig med sosialisering er at de får tid til å bli trygg i situasjonen før de forlater den. Er de redde, skap avstand og sett av tid.

Det er så gøy å oppleve deres forskjellige personligheter! Cressida som kjeftet meg opp med sin vakre Spinonebabystemme for at hun synes det er tull at vi må gå ut i vannet, og Callula som er så trofast. Alle er så utrolig gode på hver sin måte. Og selvfølgelig knyter det seg i magen når jeg tenker på at de skal dra snart. Alle valper er solgt, og vi beholder to valper i vårt eie; Camelia og Castagna. Camelia skal bo med en familie i Hedmark og Castagna blir her til vi finner eller ikke finner en annen løsning, det gjenstår å se.
Her er noen bilder tatt med mobilkameraet:


Det er langt mellom skvettene, men akk så godt med mammamelk!


Cressida var redd hestene til å begynne med, men vi satt oss ned og snakket med hestene på litt avstand og vi forlot situasjonen med en trygg og komfortabel valp. 


Castagna på sandbunn


Callula på vei ned berget


Vi betrakter hestene og de er egentlig ganske kule!


Camelia syntes havet var kult!

Cornelia som nå kalles Nea har flyttet ganske langt sør i Sverige og trives med sine nye Spinonefamilie der. Hun har både reservemamma og lekeonkel. Gun sendte en koselig mail med fine tilbakemeldinger på Nea, og hun har også startet sin svømmekarriere!


Cornelia på svøm!

Alle tilbakemeldinger så langt på valpene er fine, og jeg koser meg med å lese hver eneste melding eller mail som kommer!


Ingen kommentarer: