fredag 18. mars 2011

Gutta på Costa Vista

Dette er Balangero da Costa Vista. Han har vært min hjerteknuser fra første stund. Når han sitter der i mengden av valper, skiller han seg ut med sitt søte blikk. Han er veldig kosete, og utforsker verden med nysgjerrighet som de andre valpene. Han har en stor interesse for Braccojentene i huset. Balangero skal flytte til Oslo, og skal i hverdagen hete Barolo. Her er noen bilder:


Balocco da Costa Vista er en skikkelig kosebamse. En stødig og trygg gutt, som er sosial og grei. Han er tålmodig med de andre valpene, det er sjelden han viser sin "vrede". Balocco har blitt kalt isbjørnen i valpekassen, fordi han har til nå vært den største. I morges da jeg kom ut med pysjamasen på og oppslått paraply (for treningens del) ble han kjempeglad og kom rett til meg, under my umbrella... Typisk Balocco...
Balocco skal flytte til Sverige og skal til hverdags hete Rune ;-)
Her er noen bilder:




Borgomale har kanskje vært litt anonym i valpekassen, han har ikke gjort så mye av seg. Han er veldig trygg på seg selv, og har en god evne til å slappe av. Han har flere ganger sovet alene i bilburet, mens andre har vært ute, og kan ligge og slappe av når de andre styrer. Ute er han aktiv og sosial, og blir mer enn gjerne med på det som er morsomt. Han er rolig når han blir håndtert, og sitter gjerne lenge i fanget å blir kost med.
Borgomale er til salgs til de rette eiere. Her er bilder av han:






Ingen kommentarer: