lørdag 26. mars 2011

Valper på reise

Nå har halvparten av valpene flyttet. 1 dro på onsdag, og det var Bibiana. Hun har flyttet til Larvik. Eieren kom med fly til Brønnøysund og hentet henne. Det gikk stort sett bra, men når det var mye turbulens sa hun fra, og det var passasjerene helt enig med henne i. Rapport fra hennes nye hjem sier en tillitsfull valp som slo seg til ro og sov hele den første natten. Hun har funnet en god lekekamerat i deres Gordon Setter Herman.
Hele tre valper dro i går. Balangero dro fra Brønnøysund lufthavn til Oslo med sin nye eier. Flyturen gikk bra, og han slo seg fort til ro han også, og nøt sitt første måltid hjemme i går ettermiddag. Han skal bo sammen med både katter og en Boxer i sitt nye hjem.
Biella møtte sin fôrvert i Mosjøen på togstasjoenen. Hun skulle ta tog til Bodø i går, og fly i dag. Togturen gikk greit, og hun er både rolig og fotrolig så langt. Det blir spennende å høre hvordan hun blir mottatt av familiens Irsk settertispe.
Briona ble også hentet i Mosjøen, hun skulle til Beiarn. Dårlig vær og kolonnekjøring over fjelloverganger, gjorde kjøreturen lang både til og fra Mosjøen. De kom ikke hjem for nesten midnatt, og da var Briona helt klar for lek med de tre andre hundene i familien. De var drimot ikke helt enige i leketidspunktet.
Jeg er spent på å høre hvordan det går med dem fremover. De neste valpene blir hentet mandag, fredag og neste mandag. Og så har vi en hannvalp igjen ledig; Borgomale da Costa Vista.

Alle valpene var med på leveringer i går, noen til Brønnøysund og noen til Mosjøen. Den roen de viser i bil i all slags føre og bråk er bare helt enestående! De har vært med i fergesalongen, nye plasser ute osv. Jeg føler absolutt jeg har oppnådd målet med å levere trygge valper, så nå får vi håpe at grunnlaget holder.


Balocco blir hos oss til 4.april, og da skal han flytte til sin kule far Harry med familie i Sverige. Der skal han kose seg masse!


Briga Alta flytter til Hedmark 1.april, og skal logre seg gjennom livet.


Vår klippe Borgomale trenger en eier!


Biella (miniStella) skal bo i Oslo og finne på mye gøy!


Balangero skal sjarmere alle på sin vei, og har tilholdssted i Oslo.


Nå er valpeflokken halvert!


Vi har fått nye leker! Sorry, barnefamilier.... Men jeg har ikke annet å tilby dem.



Ingen kommentarer: