onsdag 2. mars 2011

Stå pent!

NOR: Valpene våre er 5 uker i dag! Vi har tatt individuelle bilder av alle 8 i dag, både stående og sittende. Litt av en jobb, og det er klart at ikke alle får det samme utgangspunktet for bildene, da noen er litt mer urolig enn andre. Men alt i alt er vi veldig fornøyde med dagens fotoshoot! En stor takk til Kine for all hjelp! Se resultatene her.
Det er liv i leiren, og de er litt av en aktiv gjeng. Valpekassen er noe herk, de vil ut og oppleve verden! Om morgenen vil alle ut mor gangen og trappen for å gjøre fra seg, men helt ut vil de ikke, de trives fint som trappetroll. Været gjør ikke akkurat sitt til at de skal trives bedre ute, regn og kuling med storm i kastene. Men inne er det også mye spennende! Se dagens film her: http://www.youtube.com/user/CostaVista2#p/a/u/0/epbrn64k648

ENG: the puppies are 5 weeks today! We have taken individual photo`s of them all, standing and sitting. Quite a job, and not all get the same good result as some are more active than the other. But all in all very satisfied with the result! A huge thank you, Kine for al help! See the results  here.
They are very active and think it`s a shame to be in the litterbox. They want out to discover the world!



Biella got talent for modelling


Tired after being on the table posing

1 kommentar:

Marianne Lund sa...

For noen fantastisk deilige bøllefrø! Har kost meg med å se på bilder og videoer. Dine valper har det nok veldig godt:-)

Hilsen Marianne Lund
(med en diger strihår liggende i sengen ved siden av meg, redd for at mor kan finne på anskaffe enda en smukk herremann med bart;-))