tirsdag 15. mars 2011

Sunne Spinoner

Som en del av de opplevelsene vi gir valpene hos oss, inngår ulike matvarer. I dag var det grønnsaker, det skal smakes og luktes på. Spennende for valpene! Stella har i drektigheten og dieperioden primert fått våtfor fra Vom og Hundemat iblandet tørrfor (valp og voksen) fra Royal Canin. Hun har også fått tilsatt Cultura eller Biola.
Det samme har valpene fått av fast føde. De har også fått kokt og moset grønnsaksblanding i, boksemat, kjelost osv. Så de har fått smakt litt forskjellig, og samtidig har magene dere blitt utsatt for andre ting enn bare tørrfor så de er litt "herdet" til å tåle ulik mat. Vi anbefaler også våre valpekjøpere å fortsette med litt våtfor fra Vom og Hundemat i tørrforet, samt tilsette melkesyrebakterier i form av f.eks Cultura. Tispevalper er spesielt utsatt for urinveisinfeksjon i valpetiden, og et par råd er tilsetting av syrenøytral C-vitamin i foret eller litt tranebærsaft i drikkevannet. Forebyggende er alltid bra! 

Vi har nå fordelt valpene til de som har tinget valp hos oss. Vi har igjen en hannvalp (Borgomale) til rette eiere. Vi søker også fôrvert til Biella.

Ta en potet!

Gulrot er bra for blant annet brunfargen :-)


Paprika!


Biella med gulroten

Fem om dagen! Eller mer!

Briga Alta får i seg litt jern også...


Cultura er bra for å regulere magen.

Ingen kommentarer: