fredag 18. mars 2011

Jentene på Costa Vista

Balzola da Costa Vista er en aktiv tispevalp, som utforsker verden med glede. Tillitsfull og sosial mot mennesker. I går ble hun tatt med på biltur av en fremmed person, og etter litt tygging på frolic, sovnet hun fort av og sov til de kom hjem. Balzola skal flytte til Vestfold.

Bibiana da Costa Vista var en av de forsiktige tidlig i valpekassen. Dette har snudd totalt nå, og hun er en av de mest nysgjerrige. Går gjerne langt fra de andre på oppdagelsesferd, men kommer også fort tilbake om hun synes det blir for langt. Sosial og kosete! Bibiana skal til Vestfold.

Briona da Costa Vista er en ganske kraftig tispe, som gjerne blir med på lek! Hun er samtidig enkel å få rolig og har god evne til å slappe av med oss. Briona har som de andre vært med på mange bilturer, og vært i fremmed hus, noe som gikk greit, men var litt forsiktig i starten. Hun skal bo i Nordland.



Briga Alta da Costa Vista var nok den første som begynte å logre med halen når de kom mennesker inn i valpekassen. Veldig sosial, trygg og møter mennesker og andre hunder på en utmerket måte. I valpekassen er hun en av de mest aktive, men når hun blir plukket opp, er hun veldig rolig og slår fort av "bryteren". Briga Alta skal til Hedmark.



Biella da Costa Vista har vært en av de mest aktive, men nå begynner det å jevne seg ut. Vil gjerne være mest mulig med mennesker, men kan kunsten å leke med de andre valpene også. Hun har blitt kalt MiniStella i valpekassen, for hun er ganske lik sin mor. Biella skal eies av Kennel Costa Vista, men skal bo hos fôrvert i Oslo, en fôrvert som ofte er i Bodø, så vi får nok se henne mye.



Ingen kommentarer: